Doni të dini ku është prodhuar celulari juaj? Ja si ta zbuloni

vull

Ju ka ndodhur ndonjëherë që të blini një celular të ri dhe të doni të dini ku është prodhuar? Epo tani ka një mënyrë.

Shkruani *#06# dhe bëni call në celularin tuaj. Do ju shfaqet një numër i gjatë me shumë shifra. Numri i 7 dhe i 8 në radhë tregon se ku është prodhuar celulari juaj.

00: Telefoni juaj është prodhuar në vendin origjinal të pajisjes. (Apple SHBA, Samsungu i Koresë së Jugut, …)

01 ose 10: Telefoni juaj është prodhuar në Finlandë

02 ose 20. Telefoni juaj është prodhuar në Emitares

03 ose 30: Telefoni juaj është prodhuar në Kore

04 ose 40: Telefoni juaj është prodhuar në Kinë

05 ose 50: Telefoni juaj prodhohet në Brazil, Shtetet e Bashkuara ose Finlandë

06 ose 60: Telefoni juaj prodhohet në Hong Kong, Kinë ose Meksikë
08 ose 80: Telefoni juaj prodhohet në Gjermani

13: Telefoni juaj është prodhuar në Azerbajxhan.

Next Post

Zbulohet misteri: Përse kafja lë pa gjumë vetëm disa njerëz

Fjala është për variacionin e veçantë të gjenit PDSS2 të cilin disa njerëz e kanë, derisa të tjerët nuk e kanë Dhe pikërisht ai gjen ndikon në mënyrën në të cilën trupi e zbërthen kafeinën, ndërsa kjo pastaj ndikon edhe në qëndrimin e kafeinës në trup. Në hulumtimin i cili […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: