Ferrari prezantoi BR20

vull

Ferrari tregoi sot krijimin më të fundit të departamentit të tij për projekte speciale “të njëhershme” për të porositur , dhe ashtu si të gjithë paraardhësit e tij, BR20 i ri bazohet në modelin aktual, i cili më pas trupi është “i përshtatur” me një model historik nga Maranello. .

BR20 bazohet në një lloj modeli ” shooting brake ” GTC4 Lusso me një konfigurim 2 + 2 vendesh dhe një motor V12 nën kapakun e përparmë. Por pjesa e pasme “kuti” është zëvendësuar nga linja të hijshme të lëngshme nga të dy modelet historike, të mëdha GT si 410 Superamerica dhe 500 Superfast nga fundi i viteve 1950 dhe fillimi i viteve 1960, shkruan Autoklub .

Ndryshe, për shembull, nga modeli SP12 EC , gjithashtu një krijim i vetëm i bërë për Eric Clapton , i cili bazohej në prodhimin Ferrari 458, i cili u ridizajnua me stil për të ngjallur kujtime të modelit klasik kult 512 BB (Berlinetta Boxer) që muzikant dikur në pronësi. Efektet retro me këtë BR20 janë shumë më delikate.

Next Post

SHOQATAT E SHKRIMTARËVE VETËM NË LETËR

Midis nesh SHOQATAT E SHKRIMTARËVE VETËM NË LETËR Në vitet 80-ta, Shoqata e Shkrimtarëve të Kosovës do të bëhet epiqendra e shpresës së madhe të shqiptarëve të ish Jugosllavisë kundër padrejtësive të shumta që, sidomos kulmin e arritën, nën regjimin brutal serb të Millosheviqit, por edhe e kërkesave kombëtare. Mbase, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: