Fundi i një epoke: Internet Explorer mbyllet në 2021

vull

Microsoft ka njoftuar se së shpejti do të ndalojë mbështetjen e Internet Explorer nostalgjik dhe do ta anulojë programin deri në vitin 2021.

Sipas njoftimit, mbështetja për këtë shfletues përfundon në 30 nëntor të këtij viti për aplikacionin në internet “Team  Microsoft”, ndërsa mbështetja e mbetur për shërbimin e saj të rrjetit si “Office 365”, “OneDrive” dhe “Outlook” do të përfundojë në 17 gusht 2021. 

“Konsumatorët kanë përdorur Internet Explorer për një kohë të gjatë, dhe dikur mjedisi në internet ishte shumë më pak i sofistikuar sesa sot”, tha Microsoft.

 

Microsoft Edge ka të ngjarë të mbetet shfletuesi i vetëm i Microsoft-it, megjithëse ka folur për krijimin e një shfletuesi të ri që do të garojë me Chrome popullor.

Next Post

PELLAZGËT, ILIRËT, DARDANËT, SHQIPTARËT

Librit i Stojan Novakoviqit: “Dy ditë në Shkup, me 14-15-16 korrik 1905, shënime dhe mendime nga udhëtimi”- disa përshtypje nga leximi: Shkruan : Xhemaledsin SALIHU Stojan Novakoviqi udhëtoi për në Carigrad /Stamboll/ në detyrë konsulare dhe për të nënshkruar marrëveshjen e parë Serbi-Turqi, lidhur me Hekurudhen. Novakoviqi shkruan edhe për […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: