GJUETAR I DEPUTETËVE TË PAINTERESUAR

vull

“Flemish Scrollers” është një projekt nga artisti dixhital Dries Deporter në të cilin softueri monitoron transmetimin nga Parlamenti Flemish dhe gjurmon deputetët për sa kohë ata dremitin në telefon gjatë seancave.

Softueri monitoron transmetimin në YouTube dhe nëse identifikon se dikush po përdor një pajisje të lëvizshme, ai preë klipin dhe e publikon atë  në llogaritë në Instagram dhe Twitter të Flame Scrollers.

Aty ai i identifikon të gjithë me emrin e përdoruesit dhe u kërkon atyre të përqendrohen në diskutim.

Kur nuk ka asnjë seancë në progres, softueri kalon në analizimin dhe mësimin nga sesionet e arkivuara. Asnjë shkelje e vjetër nuk është raportuar deri më tani.

Dy vjet më parë, kryeministri flaman Jean Jambon u kap duke luajtur Angry Birds gjatë një debati.

Next Post

ARKITEKTI I ITALISË SË BUKUR QË LUAN FUTBOLL TË SHKËLQYESHËM SI KURRË MË PARË

Më 13 nëntor 2017 në San Siro, Suedia luajti 0: 0 kundër Italisë. Kjo do të thoshte Adio Mondiali për herë të parë që nga viti 1958. Shuplakë, shumë më e madhe se ajo që i dëmton ende nga Koreja e Jugut në Kupën e Botës 2002. Ndjenjat e hidhura të heronjve […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: