Google ngadalë po i kthen punonjësit në zyrë

vull

Google po ndryshon politikën e saj nga shtëpia sepse dëshiron të kthejë sa më shumë njerëz në zyrat e saj në SHBA.

Kompania thotë se punonjësit mund të punojnë nga shtëpia jashtë për më shumë se 14 ditë në vit, nëse ata aplikojnë për të.

Google do të zgjasë kontratat e saj aktuale të shtëpisë deri më 1 shtator, por do t’i lejojë njerëzit të kthehen vullnetarisht nga muaji tjetër.

Gjiganti i teknologjisë ishte një nga kompanitë e para që ofroi punë nga shtëpia kur pandemia goditi vitin e kaluar.

Next Post

“Kujt po i shërben terrorizimi i Çarshisë me njësitë speciale?“

“Kujt po i shërben terrorizimi i Çarshisë me njësitë speciale? Në këtë mënyrë Çarshia qëllimisht po rrezikohet dhe po goditen bizneset, të cilat mezi e sigurojnë kafshatën e gojës për familjet e tyre në këtë kohë pandemie. Shteti policor i LSDM-së dhe BDI-së po e tejkalon çdo kufi.”, ka shkruajtur në […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: