Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Instagram ofron opsionin ideal, për të fiksuarit në blerjet online

1 min read
Loading...

Instagram ka sjellë një opsion të ri për të gjithë të apasionuarit pas blerjeve online. “Checkout on Instagram” i ofron mundësi të gjithë përdoruesve që të blejnë produkte duke vendosur çdo informacion.

Gjithcka funksionon si në faqet e tjera ku shitjet bëhen online. E vetmja gjë që kërkohet është vendndodhja dhe karta bankare.

Ndër të tjera, Instagram ofron detajet e porosisë që do merrni. Disa marka të njohura si Balmain, H&M, Dolce&Gabanna kanë filluar shitjet e para.