Instagram po punon për një pamje vertikale të Stories

vull

Instagram nuk ndalet së postuari azhurnime për shërbimin e tij. Aplikacioni desktop kohët e fundit mori mbështetje për një rishikim të karuselit për Stories. Tani duket se kompania po planifikon të ridizenjojë Tregime edhe në pajisjet mobile.

Instagram ka konfirmuar se po punon në Stories Vertical, të cilat do t’i japin shërbimit një përshtypje më TiTTok. Aktualisht, përdoruesit i shikojnë Tregimet përmes shpullës horizontale dhe klikimeve. Shfletimi vertikal është mënyra se si ne bashkëveprojmë me internetin dhe shfletojmë faqet dhe shumicën e rrjeteve sociale, të tilla si Facebook, YouTube dhe Instagram.

Për më tepër, kompania ka të ngjarë të vendosë përparësitë e reklamave video mbi fotot për të konkurruar më mirë me shërbimin konkurrues TikTok përmes rishikimit të ardhshëm të Tregimeve Vertikale.

Next Post

Mianmar pret protestat e para në rrugë pas grusht shtetit ushtarak (VIDEO)

Ushtria ka urdhëruar një bllokim të përkohshëm të Facebook, i cili është shumë i popullarizuar në vendin me 54 milion banorë dhe i cili është përmbytur me video të protestave anti-shtetrrethimit. Mizma TV filmoi dhe tregoi kryesisht të rinj në Shkollën e Mjekësisë Mandalay që protestonin kundër grushtit të shtetit […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: