Intel planifikon të prodhojë çipa të minierave të bitcoin

vull

Intel ka njoftuar se gjenerata e ardhshme e sistemeve të minierës së bitcoin do të jetë e disponueshme me ngjitëse Intel Inside.

Kompania njoftoi planet për të diskutuar çipin Bonanza Mine për nxjerrjen e bitcoin në një konferencë të ardhshme.

Bonanza Mine është përshkruar si një ASIC efikas dhe me kosto të ulët të minierave të bitcoin, sipas dokumenteve të nënshkruara nga tre punonjës të Intel.

Tani për tani, programi nuk tregon nëse Intel me të vërtetë planifikon të dërgojë Minierën e Bonanza si një produkt të përfunduar apo thjesht si një projekt kërkimor.

Intel ka njoftuar më parë planet për një blockchain dhe se nuk do të përfshijë procesorë standardë ose karta grafike. Kjo nuk është për t’u habitur, duke pasur parasysh se miniera e bitcoin ka kohë që është zhvendosur në ASIC.

Intel nuk ka lëshuar informacion mbi shkallën e hash-it, fuqinë ose nëse ASIC do të optimizohet vetëm për bitcoin.

Next Post

“POEZI”, RAKI, KIKIRIKË, TË GJITHË TË KËNAQUR!

Midis nesh “POEZI”, RAKI, KIKIRIKË, TË GJITHË TË KËNAQUR!   Po flitet mbi organizimin e “orëve letrare” nga kruzhoqet e ngushtë të krijuesve të mëhallëve, të paverifikuar as nga kritika dhe as nga recensentët e krijimeve letrare! Pikërisht ky fakt është motivi i këtyre organizimeve ku ftohen kryesisht “poetët e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: