Ky është një qytet ku të gjithë ngasin modele sportive BMW M

vull

Qyteti për shumë është një parajsë në tokë. 

Departamenti M i BMW ka lëshuar një video promovuese të quajtur M Town – The Drop në të cilën mund të shihni deri në 18 modele të ndryshme M. Protagonisti kryesor i videos udhëton me zaret e famshëm (E30) në versionin e kuq M3, dhe në videon e shkurtër mund të shihni një numër modelesh të tjerë, duke përfshirë M2 CS, M4 GTS, M3 GTS, M5, dhe natyrisht gjeneratën M3 E46.

Dhe nëse e ndiqni videon më mirë për një moment do të shihni M3 Touring të ardhshëm. Kapaku i bagazhit është i hapur dhe në vend të një stol përdoret nga askush tjetër përveç Markus Flasch, njeriu i parë i departamentit M. Për disa, edicioni i marrjes së serive 3, i cili nuk ka provuar kurrë prodhim serial, do të tërheqë vëmendjen. Gjithashtu, BMW ka njoftuar mbërritjen e makinës së parë elektrike sportive, versionit M të modelit i4.

Next Post

Ahmeti: Vetoja bullgare për RMV e inkurajuar nga Marrëveshja e Prespës, kërkon marrëveshje më të detajuar (Video)

Republikës së Maqedonisë së Veriut tani i është vështirësuar pak çështja me palën bullgare gjatë këtyre negociatave, janë hapur çështje të cilat më parë nuk kanë qenë në tavolinë. Ne kemi nënshkruar marrëveshjen për fqinjësi të mirë, por si duket pala bullgare është inkurajuar nga Marrëveshja e Prespës me palën […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: