LG premton revolucion: Kompania ka konfirmuar që telefoni i ri inteligjent do të quhet Wing

vull

LG premton revolucion: Kompania ka konfirmuar që telefoni i ri inteligjent do të quhet Wing dhe do të prezantohet më 14 shtator.

Kjo pajisje ka dy ekrane rrotulluese dhe videoja e kohëve të fundit tregon një mekanizëm rrëshqitës që rrotullon ekranin në një formë “T”.

LG i ri do të jetë modeli i parë nga projekti Explorer që kompania thotë se është përqendruar në “zbulimin e mënyrave të reja për të bashkëvepruar me telefonat mobil”. LG shton se Wing do t’u sigurojë përdoruesve një përvojë ndryshe nga sa smartfonët e zakonshëm.

Next Post

Drejtori Halili: Me rikonstruimin e pjesës hekurudhore Manastir – Kremenicë, krijojmë alternativë të dytë të lidhjes hekurudhore me Greqinë

Ndërmarrja publike për infrastrukturë hekurudhore, Hektudhat e Maqeonisë së Veriut vazhdon aktivitetet për ndërtimin dhe rikonstruimin e infrastrkturës hekurudhore. Drejtori i kësaj ndërmarrje Festim Halili informon se në rrjedhë të sipër janë aktivitetet për rokonstruim dhe modernizim të pjesës së hekurudhës Manastir – Kremenicë. Sipas Halilt deri tani janë rikonstruar […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: