Microsoft ka njoftuar datën kur do të mbërrijë Windows 11 i ri

vull

Microsoft ka njoftuar se sistemi i ri operativ Windows 11 do të dalë në treg më 5 tetor.

Windows 11 do të jetë i disponueshëm si një përditësim falas për të gjithë kompjuterët e përshtatshëm për Windows 10, ose për pajisjet e reja që tashmë përmbajnë sistemin e ri operativ të ruajtur të Microsoft.

Pra, azhurnimi falas i Windows në versionin e ri do të fillojë më 5 tetor, por si shumë azhurnime të mëparshme të sistemit operativ, do të ndodhë në faza.

Përditësimi së pari do të ofrohet për të gjitha pajisjet që plotësojnë kriteret e azhurnimit, pas së cilës Windows 11 do të jetë i disponueshëm për edhe më shumë pajisje në treg në javët dhe muajt pas 5 tetorit.

– Pas përvojave të mëdha të mësuara nga Windows 10, ne duam të sigurohemi që ju ofrojmë përvojën më të mirë të mundshme. “Ne presim që të gjitha pajisjet e pranueshme të azhurnohen deri në mesin e vitit 2022,” tha Aaron Woodman, shefi i marketingut për Windows në Microsoft.

Next Post

Ministria e Shëndetësisë ka vazhduar vaksinimin mobil në komunat e Republikës së Kosovës për komunitetet rom, ashkali dhe egjiptian

Ministria e Shëndetësisë ka vazhduar vaksinimin mobil në komunat e Republikës së Kosovës për komunitetet rom, ashkali dhe egjiptian. Lehtësimi dhe qasja e qytetarëve për tu vaksinuar është esenciale dhe e pashmangshme. Në këtë mënyrë ekipet mobile deri tani kanë vaksinuar qytetarë në Prizren, Fushë Kosovë dhe Gjakovë duke arritur […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: