Musk “ndez” sërish internetin: Zbulohet kush qëndron pas bitcoin? FOTO

vull

CEO i Tesla, Elon Musk bëri edhe një herë kërdinë me postimin e tij në Twitter.

Përkatësisht, ai ka shpërndarë një foto që “tregon” se kush qëndron pas emrit të Satoshi Nakamoto – pseudonimi i krijuesit të bitcoin.

Kështu, teoria humoristike e Musk sugjeron se emri Satoshi Nakamoto është në fakt një kombinim i rrokjeve nga emrat e katër kompanive teknologjike: Samsung, Toshiba, Nakamichi dhe Motorola.

Next Post

Mitreski: Të gjithë deputetët të mbështesin masat e Qeverisë kundër krizës

Në një situatë kaq të rëndë në botë dhe në vendin tonë, të imponuar nga ajo që po ndodh në Ukrainë dhe më parë me krizën energjetike, të gjithë së bashku duhet të mendojmë se cilat janë pasojat e vendimeve që marrim së bashku, tha nga foltorja parlamentare deputeti i […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: