Për 130 euro ka bërë një mini shtëpi që e tërheq me biçikletë

vull

Shtëpia peshon vetëm 27 kilogramë, kështu që ai lehtë mund ta tërheqë atë me biçikletën e tij. Ai thotë se kjo është një zgjidhje perfekte për njerëzit që pëlqejnë kampe dhe çiklizëm, por nuk duan të vendosin një çadër çdo ditë.

Paul Elkins gjithmonë ka ëndërruar për një jetë minimaliste falas, veçanërisht gjatë pushimeve. Por një çadër klasike kampingu nuk dukej si ide e mirë dhe ai donte diçka ndryshe.

Ai gjeti udhëzime dhe një plan në internet se si të ndërtonte një shtëpi miniaturë që mund ta ngiste me biçikletë. Ai pagoi rreth 15 euro për udhëzimet, dhe pjesën tjetër e shpenzoi për material. Shtëpia kushtoi rreth 115 euro dhe Paul ishte shumë i kënaqur me rezultatin.

 

 

Ka një shtrat, një dritare, një kuzhinë në miniaturë, një frigorifer dhe një dritë për leximin në mbrëmje. Ka edhe dollapë për ushqim dhe gjëra të tjera të nevojshme. Ka edhe altoparlantë, sepse Paul nuk dëshiron të përdor kufje.

Ai bëri ventilim në mënyrë që ajri i pastër të hyjë gjithmonë gjatë qëndrimit në shtëpi.

 

Next Post

Freudenberg: Një qytet i pabesueshëm gjerman me shtëpi kopjimi

Freudenberg ndodhet në Gjermaninë perëndimore, në shtetin e Nordrhein-Westfalen. është afër qyteteve të mëdha si Këln, Dortmund dhe Bon, të cilat janë vetëm një orë larg me makinë, dhe Frankfurtit i duhet një orë e gjysmë. Shtrihet në një zonë kodrinore, midis 240 dhe 505 metra mbi nivelin e detit, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: