Policia franceze zgjodhi një makinë të re

vull

ZGJEDHJA e policisë franceze është logjike.

Peugeot 5008 i rinovuar së fundmi, i cili është i pranishëm në rrugë që nga viti 2017, do të jetë një mbështetje e re për policinë franceze. Sipas ministrisë përkatëse, 1263 kopje janë porositur dhe të gjitha ato do të prodhohen në impiantet shtëpiake në Sochaux dhe Rennes.

Automjetet e policisë u porositën në gri Artense, ndërsa dy hije blu (Sulawesi dhe Bullseye) janë dhënë për xhandarmërinë. Zgjedhja ra në motorin me benzinë, Puretech 130, dhe niveli i pajisjes është Biznesi Aktiv i pozicionuar midis Active dhe Allure. Çmimi i një makine pa pajisje të specializuara është rreth 33,950 euro.

Të gjitha kopjet do të përshtaten për përdorimin e policisë në objektin Poissy dhe do të dorëzohen në fund të vitit. 

Next Post

Ky është një qytet ku të gjithë ngasin modele sportive BMW M

Qyteti për shumë është një parajsë në tokë.  Departamenti M i BMW ka lëshuar një video promovuese të quajtur M Town – The Drop në të cilën mund të shihni deri në 18 modele të ndryshme M. Protagonisti kryesor i videos udhëton me zaret e famshëm (E30) në versionin e kuq […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: