Rrjetet sociale në telashe: Instagram, Facebook dhe WhatsApp kanë rënë

vull

Përdoruesit e rrjeteve sociale Instagram, Facebook dhe aplikacioni WhatsApp nuk ishin në gjendje të përdorin llogaritë e tyre në këto rrjete sonte.

Informacioni u konfirmua në Twitter nga përdoruesit në të gjithë botën.

Më shumë se 5,000 llogari në Facebook raportuan një ndërprerje të rrjetit të Premten rreth orës 5 pasdite. Përdoruesit raportojnë se kur përpiqen të identifikohen, shfaqet një dritare “gabimi”.

Gjithashtu, më shumë se 20,000 llogari në Instagram dhe 9,000 përdorues të WhatsApp nuk do të kenë mundësi të hyjnë në llogaritë e tyre nga 5 pasdite këtë pasdite.

Next Post

Hoda – Ademi: Opozita shqiptare nuk e bën ndryshimin, mbi 20 vite janë në politikë

Opozita shqiptare në Maqedoninë e Veriut nuk ka asgjë të përbashkët me LVV e as me Albin Kurtin. Kështu thonë analistët politik Besim Hoda dhe Visar Ademi, sipas të cilëve kjo opozitë e tanishme ka mbi 20 vite në politikë duke ndërruar partie të ndryshme dhe dëshirojnë të shtiren sikur […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: