Shkarkoni iLibri-Shqip platforma e parë mbarëshqiptare për libra me zë në gjuhën shqipe

Blerand Rexhepi

iLibri-Shqip platforma e parë mbarëshqiptare për libra me zë në gjuhën shqipe (audiobooks), tani e pranishme për smartphones iOS dhe Android dhe mund të shkarkohet nga Apple Store dhe Google Play.

Në iLibri-Shqip do të dëgjoni libra të përzgjedhur të historisë së Shqipërisë, mbi figurat e njohura si heroi yne i madh Skenderbeu, Kanuni dhe Kultura e kombit në shekuj, si dhe librat më të përzgjedhur të letërsisë botërore të lexuar nga zërat mahnitës të aktorëve të Teatrit Kombetar të Tiranës.

iLibri-Shqip pasurohet çdo ditë me kryeveprat e letërsisë shqiptare dhe botërore.

Next Post

Lëvizja Ilirida: Kreditë e jashtme,nuk përdoren për donacione                      

Kreditë e jashtme,nuk përdoren pë donacione Intervenimi i tre pakove,të qeverisë në përkrahjen e ekonomisë, për tejkalimin e stagnimit ekonomik,gjatë periudhës së pandemisë,nuk e dhanë efektin e pritur nga ana e qeverisë. Këto pako,më shumë kishin propagandë populiste,dhe përfitimin e votuesve në prag të zgjedhjeve. Nga mediumet kuptojmë se bëhet […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: