Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Tesla po tërheq mbi një milion automjete në SHBA për shkak të një defekti

1 min read

Uashington – Prodhuesi i makinave elektrike Tesla po tërheq 1.1 milion automjete në SHBA për shkak të një defekti në sistemin e tij automatik të dritares poshtë që mund të shkaktojë që automjeti të mos zbulojë një pengesë dhe të shkaktojë lëndime.

Siç raporton Tanjug, sistemi automatik i uljes së xhamave funksionon duke parandaluar lëndimet e pasagjerëve në automjet – duke e ndalur dritaren nëse haset në ndonjë pengesë.

Kompania tha se ata nuk kanë dijeni për ndonjë pretendim garancie, raporte në terren, aksidente, lëndime ose vdekje në lidhje me këtë çështje.