Volkswagen ID.4 në Gjermani kushton 38,450 €, subvencionimi është 9,000 €

vull

Oferta e versioneve model të Volkswagen ID.4 elektrike është përshtatur sipas shembullit të limuzinës ID.3, e cila tashmë është me shumicë në tregjet në Evropë. Ideja ishte që të thjeshtohet zgjedhja e pajisjeve dhe artikujve teknikë në automjet, duke ofruar versione të modelit të para-konfiguruar, në varësi të nevojave dhe shijes së klientëve.

Volkswagen ka njoftuar çmimet për ID elektrike.4 në tregun gjerman. Versioni model model i modelit SUV bazuar në platformën MEB kushton 38,450 euro për ID.4 Performanca e Pastër. Ky çmim përfshin një subvencion prej 9,000 euro në Gjermani.

Për baterinë mund të zgjidhni midis dy madhësive. ID.4 Pure ka një bateri 52 kWh dhe arrin një distancë prej 348 km (WLTP). Versioni ID.4 Pro, me një bateri 77 kWh, rrit diapazonin në 522 km (WLTP) në përputhje me rrethanat.

Ekzistojnë dy mundësi për sa i përket fuqisë. Motori elektrik aktualisht mund të zgjidhet në dy variante të energjisë. Në varësi të modelit, ai arriti 125 kW (170 K C ) ose 150 kW (204 K C ). Me një motor më të fuqishëm, ID.4 vrapon shpejt për 8.5 sekonda nga 0 në 100 km / orë. Shpejtësia maksimale në të gjitha variantet është e kufizuar në 160 km / orë. Më vonë këtë vit, do të ndjekë një performancë të lartë sportive, me një motor të dytë elektrik dhe makinë me të gjitha rrotat, ID.4 GTX.

Të gjithë modelet vijnë me sistemin e navigimit Discover Pro dhe shërbimet online Ne Connect Start. Modelet kryesore ID.4 Tech dhe ID.4 Max sjellin gjithashtu një risi botërore: Ekzistimi i Kreut-Shfaqjes me Realitet të Zgjeruar , i cili projekton imazhe direkt në fushën e shikimit të shoferit dhe disa imazhe shfaqen gjithashtu dinamikisht, duke i bashkuar ato me realitetin. Një shembull i kësaj janë shigjetat e lundrimit, të cilat shfaqen në fushën e shikimit të shoferit sikur të ishin dhjetë metra larg dhe drejtojnë saktësisht në rrugën në të cilën duhet të kthehen. Kjo pasohet nga një numër i sistemeve të ndihmës, të cilat gjithashtu kujdesen për komoditetin në jetën e përditshme dhe udhëtimet e gjata.

Next Post

MPPS: Prej nesër fillon pagesa e të drejtave nga mbrojtja sociale, e fëmijëve dhe civile

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale informon se nga nesër, 4 shkurt 2021 (e enjte) fillon pagesa e të drejtave në të holla nga mbrojtja sociale, e fëmijëve dhe mbrojtja civile (të gjitha të drejtat në të holla) për muajin janar 2021.   Përfituesit e të drejtave që posedojnë kartela […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: