YouTube Originals do të jetë pa pagesë nga shtatori

vull

YouTube, gjiganti i faqeve të internetit për ndarjen e videove, njoftoi se duke filluar nga 24 shtatori i këtij viti, përdoruesit jo pagues të YouTube do të jenë në gjendje të hyjnë në Originals të YouTube.

Qendra e Ndihmës së kompanisë shkroi:

“Duke filluar nga 24 Shtatori 2019, përvoja juaj e parë e Origjinals në YouTube do të ndryshojë pa marrë parasysh faktin nëse keni një anëtarësim në YouTube Premium. Disa seri, filma dhe ngjarje live në YouTube Originals janë të disponueshme për tu parë pa abonim me pagesë në YouTube Premium.”

“Sidoqoftë, do të shihni reklama gjatë kësaj përvoje shikimi dhe vetëm episodet e zgjedhura mund të jenë të disponueshme për transmetim në çdo kohë.”

YouTube Originals, një kanal që filloi përsëri në vitin 2016, përmban një përzgjedhje të serive, ngjarjeve dhe filmave origjinal nga Youtube.

Më parë, hyrja në këtë përmbajtje ishte e kufizuar vetëm për përdoruesit e YouTube Premium, i cili është shërbimi i paguar i faqes, me karakteristika si përmbajtje ekskluzive dhe aftësi për të shkarkuar video, ndër të tjera.

Next Post

Katica u paraqit në gjykatë me avokatin  e saj

Prokurorja Speciale Publike Katica Janeva është marrë në pyetje nga Prokuroria e Krimit të Organizuar si person nën hetim për rastin  “Reket” transmeton KohaNews. Për dallim nga kolegët e saj nga PSP të cilët dhanë dëshmitë e tyre si dëshmitar, Janeva erdhi së bashku me avokatin e saj Stevan Pavlevski […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: