Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Tensionuar para “Higjiena Komunale”: Drejtoresha ballë për ballë me punëtorët i thërrasin “Dorëheqje” - Koha News
Tensionuar para “Higjiena Komunale”: Drejtoresha ballë për ballë me punëtorët i thërrasin “Dorëheqje” 1

Tensionuar është edhe mbrëmjen e sotme para Ndërmarrjes Publike Higjiena Komunale, ku punonjësit kanë dalë për të protestuar.

Drejtoresha Kosana Mazneva u përball me ta, por u prit me thirrje dhe protesta.

“A do të shkoni në punë sonte?” i pyeti Kosana Mazneva dhe ata brohorisnin “Dorëheqje, dorëheqje”.

“Po të hysh në kamion për të punuar?” i pyeti Mazneva, për të cilën ata vazhduan të thërrisnin “Dorëheqje, dorëheqje”.

Në kompani ka ardhur edhe përforcimi i policisë nga forcat speciale.

Punëtorët kanë protestuar që nga 7 korriku në shenjë revolte ndaj menaxhmentit për shkak të punëtorëve të pushuar nga puna, ndërsa në të njëjtën kohë kanë kërkuar rritje të pagave, K-15 dhe përfitim vjetërsie.

By vull