Tesla Autopilot: Mirë, por jo perfekte

1 min read

Pas shumë gjërave është e qartë se Tesla Autopilot nuk po funksionon pa të meta, duke qenë se është përgjegjës për disa aksidente që nga fillimi i vitit. Dhe ndërsa disa fajësojnë sistemin, të tjerë thonë se problemi është te shoferët e pakujdesshëm.

 

Inxhinieri Sandy Munro foli në gusht për opsionin e drejtimit autonom të Fordit – BlueCruise, duke thënë se nuk i bëri përshtypje. Në të njëjtën intervistë, ai përmendi “Tesla Full Self Driving Beta”, një veçori që tërhoqi vëmendjen e tij dhe që ai pretendon se është pothuajse pa të meta.

Biseda u dëgjua nga Elon Musk, i cili më vonë shkroi në Twitter se drejtimi autonom nuk po përparonte siç ishte planifikuar.