Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Tesla po tërheq mbi një milion automjete në SHBA për shkak të një defekti - Koha News
Tesla po tërheq mbi një milion automjete në SHBA për shkak të një defekti 1

Uashington – Prodhuesi i makinave elektrike Tesla po tërheq 1.1 milion automjete në SHBA për shkak të një defekti në sistemin e tij automatik të dritares poshtë që mund të shkaktojë që automjeti të mos zbulojë një pengesë dhe të shkaktojë lëndime.

Siç raporton Tanjug, sistemi automatik i uljes së xhamave funksionon duke parandaluar lëndimet e pasagjerëve në automjet – duke e ndalur dritaren nëse haset në ndonjë pengesë.

Kompania tha se ata nuk kanë dijeni për ndonjë pretendim garancie, raporte në terren, aksidente, lëndime ose vdekje në lidhje me këtë çështje.

By vull