Teuta Arifi në autobusët e Transportit publik

1 min read

Kandidatja e BDI – për Tetovën dhe kryetarja e komunës së Tetovës, Teuta Arifi është parë sot duke shfrytëzuar transportin publik në Tetovë.

Me këtë rast ajo së bashku me disa kandidat për këshilltar ka shfrytëzuar autobusët urban nëper qytet.