Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Thaçi priti në takim pune shefin e misionit të OSBE-së në Shkup, Shkëlqesinë e Tij ambasadorin Kilian Wahl - Koha News
Thaçi priti në takim pune shefin e misionit të OSBE-së në Shkup, Shkëlqesinë e Tij ambasadorin Kilian Wahl 1
Sot në selinë e partisë, kryetari z.Menduh Thaçi priti në takim pune shefin e misionit të OSBE-së në Shkup, Shkëlqesinë e Tij ambasadorin Kilian Wahl.
Në takim u diskutua për çështjet aktuale politike në vend, poashtu kryetari Thaçi siguroi ambasadorin se PDSH do të vazhdojë angazhimin për procesin integrues të vendit në Bashkimin Evropian dhe ndryshimet kushtetuese.

By vull