Home / Rajon / Thirrje nacionaliste në Bularat: Vorio Epiri është grek!

Thirrje nacionaliste në Bularat: Vorio Epiri është grek!

Shtetasit grekë që kanë mbërritur në Bularat për ceremoninë e varrimit të Kostandinos Kacifas po bëjnë thirrje për 35-vjeçarin që e konsiderojnë hero dhe për Vorio Epirin.

Loading...
Fluksi i grekëve që po hyjnë në territorin shqiptar për të qenë pjesë e ceremonisë mortore të Kacifas është i madh.

Mësohet se radha në territorin grek arrin deri në 3 km, ndërkohë që policia po kryen kontrolle fizike mbi çdo person./T.CH

Loading...