Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Thyen rekordin këngëtari Aleksandër Gjelaj, mbulohet me dollarë në një dasëm në SHBA (Foto) - Koha News
Thyen rekordin këngëtari Aleksandër Gjelaj, mbulohet me dollarë në një dasëm në SHBA (Foto) 9

Është mbuluar me mijëra dollarë në një dasëm në Shtetet e Bashkuara të Amerikës këngëtari i njohur Aleksandër Gjelaj, i cili me këtë rast ka thyer rekord pasiqë në fotot të cilat janë siguruar shihet se pas dasmës këngëtari mbledh paratë me valixhe.

Ai është një nga emrat e njohur të skenës shqiptare që jeton dhe vepron në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ndërsa së fundi ka publikuar edhe një projekt të cilin e ka titulluar Hajde nuse, e derisa ju këndon nuseve ai në dasma mbulohet me dollarë.

Në vazhdim fotot.

Thyen rekordin këngëtari Aleksandër Gjelaj, mbulohet me dollarë në një dasëm në SHBA (Foto) 10 Thyen rekordin këngëtari Aleksandër Gjelaj, mbulohet me dollarë në një dasëm në SHBA (Foto) 11 Thyen rekordin këngëtari Aleksandër Gjelaj, mbulohet me dollarë në një dasëm në SHBA (Foto) 12 Thyen rekordin këngëtari Aleksandër Gjelaj, mbulohet me dollarë në një dasëm në SHBA (Foto) 13