Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Tifozët ofenduan lojtarin serb, shikoni se çfarë gjesti bën shqiptari

1 min read

Kur gjuha shkon te racizmi, të gjithë bëhen bashkë. Madje edhe një shqiptar edhe një serb që ndajnë urrejtje shekullore midis njëri-tjetrin.

Kështu ka ndodhur edhe në një ndeshje për të rinjtë në kampionatin italian, midis Torinos dhe Fiorentinës.

Në një moment të ndeshjes, tifozët e Torinos, kanë filluar të ofendojnë lojtarin serb Duzhan Vlahovic, duke kënduar në kor “cigan m…”.

Pikërisht në këtë moment, futbollisti shqiptar Erald Lakti, që është edhe kapiteni i Fiorentinës, ka kërkuar ndërprerjen e ndeshjes.

Lakti i është drejtuar arbitrave të ndeshjeve, duke i thënë se takimi nuk mund të luhej më tej në kushte të tilla.

Por arbitrat nuk kanë qenë tëkëtij mendimi dhe kanë lejuar vazhdimin e ndeshjes, ndërsa miqtë do të fitonin me rezultatin 1-2. Dl