TOP 10 plazhet më të bukura në Shqipëri 1

Sot për ju kemi përzgjedhur plazhet më të bukura të bregdetit Shqipëtar.

Ka shumë plazhe shqiptare dhe do të kishte qenë e pamundur të bëhej një listë e të gjithëve, per ju ne kemi  përzgjedhur TOP dhjetë plazhet më të bukura të bregdetit shqiptar të detit Jon.

  1. Plazhi Brosh

TOP 10 plazhet më të bukura në Shqipëri 2

2. Plazhi Dhermi

TOP 10 plazhet më të bukura në Shqipëri 3

3. Plazhi Gjipise

TOP 10 plazhet më të bukura në Shqipëri 4

4. Plazhi Karaburuni

TOP 10 plazhet më të bukura në Shqipëri 5

5. Plazhi Ksamil

TOP 10 plazhet më të bukura në Shqipëri 6

6. Plazhi Palasa ose Rruget e Bardha

TOP 10 plazhet më të bukura në Shqipëri 7

7. Plazhi i Porto Palermos

TOP 10 plazhet më të bukura në Shqipëri 8

8. Plazhi Qeparo

TOP 10 plazhet më të bukura në Shqipëri 9

9. Plazhi Vuno

TOP 10 plazhet më të bukura në Shqipëri 10

10. Plazhi Llamarit Himare

TOP 10 plazhet më të bukura në Shqipëri 11

 

By vull