Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Tre zyrtarë nën vëzhgim për keqpërdorime të kryera - Koha News
Tre zyrtarë nën vëzhgim për keqpërdorime të kryera 1

Zyra e Zëvendëskryeministres për Qeverisje të Mirë, Sllavica Grkovska deri më tani ka iniciuar tri procedura lidhur me keqpërdorimet e zyrtarëve. Zëvendëskryeministrja Grkovska thekson se për dy ka dyshim të bazuar për paraqitjen e kallëzimit penal, ndërsa rasti i tretë është para pak kohësh dhe është lëndë e madhe dhe e gjerë, prandaj nuk pret përfundim. nga autoritetet hetimore deri në fund të vitit.

Zëvendëskryeministrja nuk tregon se për cilat raste dhe për kë bëhet fjalë, por thekson se veprohet në mënyrë të paanshme, pavarësisht se për kë bëhet fjalë, nëse kabineti merr informacione për abuzime.

“Unë jam shumë pro prezumimit të pafajësisë dhe gjurmës ligjore të ngjarjeve. Është e rëndësishme që ne si Kabinet dhe, është mirë që qytetarët ta dinë, të veprojmë dhe nëse marrim informacione që tregojnë se ka mundësi që të ketë një abuzim të caktuar me zgjidhjet ligjore, me procedurat e caktuara, që ne. të marrë vendime të paanshme pavarësisht se për kë bëhet fjalë, nëse është ministër në Qeveri, drejtorë në institucione publike… Sido që të jetë, për ne nuk është aspak e rëndësishme, është e rëndësishme vetëm nëse ka ndonjë bazë të mundshme. keqpërdorim, të cilin më tej ua përcjellim institucioneve kompetente dhe si reagim nga ana e tyre kemi marrë se për dy prej tyre ka bazë për fillimin e procedurës penale. E treta është mjaft e madhe. Ne pothuajse e kemi dorëzuar dhe prandaj nuk presim të kemi ndonjë rezultat deri në fund të vitit”.

By vull