Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
“Ujë shesim bukë s’kemi” protesta e punëtorëve të Ujësjellësit para Qeverisë së RMV-së - Koha News
“Ujë shesim bukë s’kemi” protesta e punëtorëve të Ujësjellësit para Qeverisë së RMV-së 1

Agrosindikata dhe punëtorët e Ujësjellësit shtetëror protestuan sot para Qeverisë për dy pagat e papaguara.

Protesta u mbështet nga Lidhja e Sindikatave, ku shprehën shqetësimin për situatën në kompani.

“Punonjësit kryejnë rregullisht detyrat e punës dhe në këmbim prej disa muajsh nuk marrin pagën që kanë marrë në këto kushte jetese të dobishme të shkaktuara nga inflacioni. Nevoja për t’i siguruar familjeve të tyre një jetë të denjë shkakton revoltë te punëtorët në këtë ndërmarrje dhe ne si përfaqësues të tyre e kemi paralajmëruar dhe theksuar edhe në periudhën e kaluar”, thonë nga Sindikata.

Shtohet se nëse nuk shlyhen pagesat e prapambetura, punonjësit janë gati për të hyrë në grevë, e cila do të vërë në pikëpyetje furnizimin me ujë të kulturave bujqësore, veçanërisht nëse dihet se Menaxhimi i Ujërave si ndërmarrje është shpirti i bujqësisë. 

By vull