Kime Reddy (26) u zgjua një mëngjes dhe ndjeu se “faqja e saj ishte mpirë”. Ajo nuk u shqetësua shumë, më pas bëri një kafe dhe kuptoi se nuk mund ta pinte.

Vajza ndihej sikur ishte ftohur një ditë më parë. Tani ajo u pa në pasqyrë dhe gjysma e majtë e fytyrës së saj ishte “poshtë”!

Kime thirri një ambulancë dhe iu tha që të vinte menjëherë në spital sepse “ndoshta kishte një goditje në tru”.

Shtatë javë më vonë, gjatë të cilave bëri analiza dhe teste të shumta, vajza 26-vjeçare ende nuk e di se çfarë i “paralizoi fytyrën”, raporton Independent .

Mjekët dyshuan për shkaqe të shumta, por rezultatet përjashtuan një goditje, infeksion ose dëmtim të trurit.

Në fund, ata supozuan se ka një problem me inflamacionin e nervave, i cili do të kalojë me kalimin e kohës, me terapinë me antibiotikë dhe medikamente të tjera.

Kime ka ende vështirësi të hajë, të pijë apo të flasë dhe thotë se e ka humbur shqisën e shijimit në gjysmën e gjuhës.

“Duhet të jem i kujdesshëm kur ha apo pi, dhe të folurit mund të jetë i lodhshëm. “Përpiqem të fitoj betejën mendore me veten, sidomos kur jam në publik”, shpjegon vajza.

Ajo përpiqet t’i qaset problemit nga ana pozitive.

“Dua të jem i lumtur dhe i shëndetshëm. “Fillova të vrapoj për të përmirësuar gjendjen time fizike”, tha ajo.

 

 

By vull