Thursday, July 25, 2024
spot_img

Vendoset sinjalizimi në rrugën Tetovë-Jazhincë

Vendoset sinjalizimi në rrugën Tetovë-Jazhinc

 

Ka filluar realizimi i projektit për vendosjen e sinjalistikës në rrugën magjistrale Tetovë-Jazhincë. Ky projekt realizohet nga Ndërmarrja Publike për Rrugë Shtetërore.

 

“Bëhet fjal për projektin për vendosjen e sinjalistikës në rrugën magjistrale Tetovë-Jashincë, për siguri më të madhe në komunikacion. Realizimi i këtij projekti është paraparë në Progamin vjetor për investime të ndërmarrjes dhe për këtë qëllim janë ndar 35 milion denarë” theksojnë nga NPRRSH.

 

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT