Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
(Video) NASA ka publikuar një përmbledhje të skenave mbresëlënëse nga Toka në rezolucion 4K - Koha News
(Video) NASA ka publikuar një përmbledhje të skenave mbresëlënëse nga Toka në rezolucion 4K 3

Agjencia amerikane e hapësirës NASA ka publikuar një video spektakolare që përmban skena nga Toka me rezolucion të lartë.

(Video) NASA ka publikuar një përmbledhje të skenave mbresëlënëse nga Toka në rezolucion 4K 4

Të paktë janë ata që kanë pasur mundësinë ta shohin Tokën drejtpërdrejt nga orbita dhe për të gjithë ata që nuk munden, NASA ka publikuar një video fantastike.

Bëhet fjalë për një përmbledhje imazhesh mbresëlënëse, domethënë imazhe të planetit tonë që janë marrë midis marsit 2022 dhe marsit 2023 gjatë ekspeditave 67 dhe 68 të Stacionit Ndërkombëtar të Hapësirës (ISS).

By vull