Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

(Video) Zhveshi rrobat në mes të një programi live dhe filloi të fërkohej me një bionde: Gazetarja e mori seriozisht kursimin dhe dushin së bashku

2 min read

Në vazhdën e njoftimit të krizës së energjisë elektrike, Ministrja zvicerane e Mjedisit Simonetta Somaruga u kërkoi njerëzve të bëjnë gjithçka që është në fuqinë e tyre për të reduktuar konsumin e energjisë elektrike, duke përfshirë dushin së bashku.

Përkatësisht, në këtë vend qeveria po miraton masa për uljen e konsumit të energjisë për 15 për qind këtë dimër, ndërsa Somaruga gjithashtu kërkoi nga qytetarët që të fikin kompjuterët kur nuk janë në përdorim dhe të fikin dritat.

Pak më vonë ajo u korrigjua dhe tha se “të shfaqesh së bashku nuk është e përshtatshme për të gjitha grupmoshat”, por ndërkohë “fitoi” komente të shumta shakaje.

Për të kontrolluar nëse një ide e tillë ka kuptim, redaktorët e emisionit televiziv spanjoll “Quatro al Dia” dërguan gazetarin Manu Laharin në një detyrë të pazakontë dhe e bindën atë të hiqte rrobat dhe të hynte në një kabinë dushi me një zonjë.

 

“Çfarë duhet të bëjë një person për të fituar jetesën,” tha Laharin gjatë transmetimit të drejtpërdrejtë, dhe më pas kaloi në sapun dhe fërkim.

Megjithatë, pjesëmarrësit e këtij tipari të pazakontë thuajse njëzëri theksuan se nuk ishte shumë e këndshme për ta dhe gazetari ndau me shikuesit informacionin se spanjollët shpenzojnë nga 60 deri në 105 litra ujë gjatë një dushi 5-minutësh.

 

 

 

Në fund, ata nuk kanë llogaritur nëse është bërë ndonjë kursim gjatë bashkëngjitjes…