Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Vizita në Vjenë, drejtori Halili: Diskutohet zbatimi i ideve të përbashkëta inovative - Koha News
Vizita në Vjenë, drejtori Halili: Diskutohet zbatimi i ideve të përbashkëta inovative 5

Drejtori i FIZHT, Festim Halili gjatë vizitës në Vjenë, ka takuar z. Matthias Bischof nga institucioni simotër i FIZHT, ku bashkë kanë diskutuar për zbatimin e ideve të përbashkëta inovative të start-up-eve nga të dy vendet.

“Partneriteti me vendet e zhvilluara Europiane është krucial për të qenë në hap me inovacionet dhe zhvillimin e ekosistemit të bizneseve, së bashku me Matthias Bischof nga institucioni simotër i FIZHT diskutuam për zbatim të ideve të përbashkëta duke ndërlidhur idetë inovative të start-upeve të dy vendeve tona”, thekson kështu drejtori Halili.

Sipas tij, vetëm në periudhën e Pandemisë, janë pranuar 250 mijë projekte.

“AWS është institucion qeveritar, i cili është përgjegjës për mbështetjen dhe promovimin e sipërmarjeve inovative duke ofruar qasje më të lehtë në financa, mentorim dhe konsultim. AWS mbështet në mënyrë aktive mbi 40.000 projekte të kompanive dhe afër 250.000 projekteve të pranuara vetëm në periudhën e pandemisë”, sqaron më tej drejtori Festim Halili.

Vizita në Vjenë, drejtori Halili: Diskutohet zbatimi i ideve të përbashkëta inovative 6 Vizita në Vjenë, drejtori Halili: Diskutohet zbatimi i ideve të përbashkëta inovative 7