Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Vjen mega hiti nga Saranda Krasniqi, kujt i thotë “A jam dashnia jote”?

1 min read

Një hit i jashtëzakonshëm i punuar nga duart e arta të Nurteel dhe Ghulo dhe i kënduar pikërisht nga ylli i skenës shqiptare Saranda Krasniqi sapo është publikuar.

Titullohet “A jam dashnia jote”, ndërsa Saranda i këndon më së miri dashurisë pasiqë ajo tashmë ka një familje të mrekullueshme dhe din të dhurojë vetëm dashuri.