Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Vjen projekti i rradhës nga Hajrë Behrami - Koha News
Vjen projekti i rradhës nga Hajrë Behrami 1

Këngëtari Hajrë Behrami i cili është nga Skenderaj por që jeton në Gjermani, me muzikë ka filluar të meret që në shkollën fillore, diku para 10 viteve. Ai kryesisht këndon në dasma dhe ahengje të ndryshme familjare. Mirëpo së fundi ai ka realizuar tetë këngë edhe atë kryesisht këngë dasmash. Projekti ‘Jem shqiptarë’ është kënga më unike që e ka realizuar e që si video qëndron në kanalin e platformës më të madhe mbarëshqiptare ArkivaShqip.