Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Vjosa Osmani: Po kërkojmë një zgjidhje të pranueshme për targat

1 min read

Osmani akuzoi Beogradin se “përpiqet të destabilizojë Kosovën përmes strukturave ilegale në veri”.

Kryetarja e institucioneve të përkohshme të Prishtinës, Vjosa Osmani, tha sot se Prishtina po “koordinohet me aleatët” dhe se “po bën përpjekje intensive që brenda 48 orëve të gjendet një zgjidhje e pranueshme për çështjen e targave”.

Osmani, në një bisedë me ministrat e Punëve të Jashtme dhe të Mbrojtjes të Italisë, Antonio Tajani dhe Guido Crozet, në Prishtinë, ritheksoi qëndrimin se suksesi i dialogut ndërmjet Beogradit dhe Prishtinës kërkon “trajtim të barabartë të palëve të përfshira deri në përfundimin e tij me njohje reciproke”, është bërë e ditur nga zyra e saj.