Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
VMRO-DPMNE: BDI dhe Ali Ahmeti nuk kanë vendosur nëse do të largohen nga qeveria, LSDM duhet të inkurajohet për dorën e zgjatur për qeveri tranzitore - Koha News
VMRO-DPMNE: BDI dhe Ali Ahmeti nuk kanë vendosur nëse do të largohen nga qeveria, LSDM duhet të inkurajohet për dorën e zgjatur për qeveri tranzitore 1

Lajmi i keq është se nuk është BDI dhe Ali Ahmeti ata që vendosin nëse BDI do të largohet nga qeveria. LSDM duhet të inkurajohet dhe të pranojë dorën e zgjatur për qeveri tranzicionale, reagon VMRO-DPMNE pas seancës së sotme në BDI.

Në takim, BDI-ja rikonfirmoi qëndrimin e saj se është e gatshme të largohet nga Qeveria në të njëjtën ditë kur hyjnë në fuqi ndryshimet kushtetuese, nëse kjo është kusht për mbështetjen e VMRO-DPMNE-së gjatë votimit.

VMRO-DPMNE paraprakisht kishte shprehur gatishmërinë për të votuar për amendamentet kushtetuese, nëse pas miratimit të tyre do të formohej një qeveri kalimtare në të cilën nuk do të kishte BDI, por një nga kërkesat e opozitës, ku ata u ndanë nga integratorët, ishin ndryshimet kushtetuese. të hyjë në fuqi në momentin kur Maqedonia do të hyjë në BE, e jo menjëherë pas votimit.

By vull