Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Volkswagen ka një model të ri - Koha News
Volkswagen ka një model të ri 5

Risia ka një emër të njohur, por është një model krejtësisht i ri.

Volkswagen prezanton Polo Track për tregun e Amerikës së Jugut. Ai do të prodhohet në Brazil, ndërsa në ofertë duhet të zëvendësojë “Golf”-in e njohur, i cili del në pension pas edicionit të lamtumirës.

Volkswagen ka një model të ri 6

“Track” distancohet me një maskë të re, me mungesë të shiritit LED të përparmë dhe dritave halogjene të integruara. Gjithashtu, hyrjet dhe detajet e tjera janë të palyera dhe të zeza, dhe buzët janë çeliku me diametër 15 inç.

Volkswagen ka një model të ri 7

Në kabinë, një shenjë e qartë e kursimit është mungesa e informacionit argëtues. Në vend të kësaj, ka më shumë plastikë, një sistem klasik audio dhe panelin e zakonshëm analog të instrumenteve. Pajisjet përfshijnë ajrin e kondicionuar, elektrifikimin dhe aksesorët bazë të sigurisë.

 

By vull