Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Vuçiq: Bota do të jetë dëshmitare e një konflikti të madh - Koha News
Vuçiq: Bota do të jetë dëshmitare e një konflikti të madh 1

Në fjalimin e tij nga Nju Jorku, presidenti serb Aleksandar Vuçiq paralajmëroi se bota do të jetë dëshmitare e një konflikti të madh dhe siç thotë ai “ne do të sigurohemi që Serbia të mbijetojë”.

Presidenti theksoi se nuk do të kthehet në Serbi me inkurajim, por me shpirtin e një njeriu që është i gatshëm të luftojë për vendin e tij.

“Ne duam të mbrojmë interesat tona, të sjellim investitorë të rinj. Ne e bëmë punën tonë me ndershmëri dhe përgjegjësi. Nuk mendoj se dikush këtu ka pasur një takim kaq të gjatë me zotin Sullivan. Është e lehtë apo e thjeshtë? Epo, nuk është, por jo ankesa. Dhe po, a jam i lumtur dhe a shoh diçka të bukur në pamje? Nr. Dhe ata vazhdojnë të më pyesin nëse ka ndonjë gjë të mirë. Epo jo, asgjë e bukur nuk po ndodh në botë. Në Serbi ka lajme të mira, paga minimale po rritet, pagat dhe pensionet po rriten. Por në botë do të jetë gjithnjë e më e vështirë. I thanë se isha i çmendur, po dramatizoja dhe në fund doli e vërtetë”, shton ai.

“Nëse u them njerëzve se mjalti dhe qumështi do të rrjedhin dhe gjithçka do të jetë mirë.” Nuk ka të bëjë fare me situatën botërore. Situata gjeopolitike është në rënie dhe do të jemi dëshmitarë të një konflikti të madh botëror. Dhe ne do të shohim se Serbia do të mbijetojë. Rroftë Serbia”, ka thënë Vuçiq, përcjellë “Kurir” serb.

By vull