Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
WhatsApp prezanton një ndryshim të ri, ata që ridërgojnë mesazhe nuk do ta pëlqejnë - Koha News
WhatsApp prezanton një ndryshim të ri, ata që ridërgojnë mesazhe nuk do ta pëlqejnë 1

Aplikacioni popullor i korrespondencës, WhatsApp, në përditësimin e ri do të vendosë kufizime se sa herë një përdorues mund të përcjellë një mesazh.

Ndryshimi u vërejt nga WABAetainfo, një faqe interneti që hulumton versionet e hershme të WhatsApp përpara se ato versione të publikohen. Në versionin e fundit beta të versionit Android të aplikacionit, WhatsApp bllokoi përdoruesit nga dërgimi i një mesazhi në më shumë se një bisedë në grup. Nëse përdoruesi dëshiron ta përcjellë tekstin në bisedën e dytë apo të tretë, do të duhet ta zgjedhë atë dhe ta përcjellë sërish, sqaron VABetainfo.

By vull