Ledri dhe Sara ishin ndër emrat më të komentuara të showbizit këto ditë.

Ndarje ose krizë ishte një pikëpytje e të gjithëve, shkruan Kosovarja.

Pritjes i erdhi fundi, Xheri nënë e Ledrit ia vë vulën fjalëve të thëna lartë e poshtë duke postuar një video të Poit në të cilën i ka etiketuar të dy persona në fjalë.

Ky gjest i Xherit i bëri ndjekësit të bindur se çifti janë shumë mirë me njëri tjetrin.

By vull