Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Zaev: LSDM sjellë suksese të shtetit - Koha News
Zaev: LSDM sjellë suksese të shtetit 1

Kryeministri Zaev në ditën kur partia e tij organizon kongres dixhital pretendon se në pothuajse katër vitet e kaluara, LSDM-ja ka sjellë sukses të shtetit.

“Këto janë suksese historike të atdheut tonë, me krenari të drejtë, të lirë, të fortë ekonomikisht dhe në zhvillim, e cila po ecën përpara në rrugën e duhur.

“Sukseset janë të zakonshme, jona dhe qytetarët, i gjithë kombi”, shkruan Zaev, duke harruar të përmend se Maqedonia nuk ka marrë ende një datë për negociata, ka rritur në mënyrë dramatike borxhin e saj të jashtëm, është ndër vendet me qytetarët më pak të vaksinuar dhe është një nga vendet kryesore sipas numrit të vdekjeve nga Covid-19.