Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Zaev nga Kongresi i LSDM: Trashëguam një shtet të shkatërruar, të izoluar dhe të varfër nga Qeveria e Gruevskit - Koha News
Zaev nga Kongresi i LSDM: Trashëguam një shtet të shkatërruar, të izoluar dhe të varfër nga Qeveria e Gruevskit 1

Kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev në Kongresin e sotëm para anëtarëve të partisë së tij tha se partia është e suksesshme dhe sukseset e shtetit.

Zaev tha se nga qeveria e mëparshme e Nikolla Gruevskit ata trashëguan një shtet të shkatërruar, të izoluar dhe të varfëruar dhe ata dolën para qytetarëve me një ofertë të ndershme dhe një koncept për kthimin e parave tek qytetarët dhe që u njoh nga votuesit .

Ai u mburr se ata kishin rritur pagat, pensionet, ndihmën sociale, siguruan një rimbursim të TVSH-së, shfuqizuan tarifën e transmetimit dhe ndërtuan mbi 500 km rrugë.