Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Zaev: OpenBalkan është shtëpia jonë e përbashkët europiane - Koha News
Zaev: OpenBalkan është shtëpia jonë e përbashkët europiane 1

Shkup, 30 korrik – OpenBalkan është shtëpia jonë e përbashkët evropiane.

Tani jemi më afër se kurrë dhe po punojmë në mënyrë aktive për të zbatuar vlerat europiane në vend.

Maqedonia e Veriut, Serbia dhe Shqipëria kanë filluar një epokë të re të bashkëpunimit në Ballkan, sepse vetëm atëherë do të sjellim prosperitet për të gjithë qytetarët tanë.

Lidhja rajonale do të hapë perspektiva dhe mundësi të reja për zhvillimin ekonomik, për një të ardhme të përbashkët, për popujt tanë.