Koha News

Ke Çfarë Lexon!

ZEKOLLI: Do të ketë hapje të rasteve të profilit të lartë – cili shqiptar do të arrestohet për BDI-në, për të shpëtuar “liderin e madh” Ali Ahmeti?

1 min read

Në postimin me titull “Kush do të arrestohet për BDI” Zekolli thotë:

Para nesh eshte hapja e disa lendeve te profilit te larte ne tri partite me te medha ne vend. Perfshire edhe per BDI. Dikush do ik Kurban, patjeter. Si c’do here, Kurbani i burgut (qe do duhet te sakrifikohet per te privilegjuarit e te paprekshmit nga Kercova dhe Tetova) do kerkohet ne rethin Shkup-Kumanove. Ka kohe, nje vit kaloj prej se Ali Ahmeti nuk sakrifikoj ndonje Shqiptar per te shpetuar karieren e “liderit te ceshtjeve madhore”. Pse jo, budalle sa te duash perreth …

Verified by MonsterInsights