Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Zelensky: Ne morëm një ofertë serioze dhe të fuqishme për avionët F-16 - Koha News
Zelensky: Ne morëm një ofertë serioze dhe të fuqishme për avionët F-16 1
Presidenti ukrainas Volodymyr Zelensky tha sot se ai ka marrë një ofertë “serioze dhe të fuqishme” nga liderët perëndimorë për të dërguar avionë luftarakë F-16 në Kiev, duke shtuar se ai pret një marrëveshje përfundimtare me aleatët kryesorë.

“Partnerët tanë e dinë se sa avionë na duhen”, tha Zelenski në një deklaratë në faqen e tij të internetit.

“Unë kam marrë tashmë garanci nga disa nga partnerët tanë evropianë për kuptimin e kësaj figure… Është një ofertë serioze, e fuqishme,” tha presidenti ukrainas.

Kievi tani është duke pritur për një marrëveshje përfundimtare me aleatët e tij, duke përfshirë një “marrëveshje të përbashkët me Shtetet e Bashkuara”, tha Zelensky. Nuk është ende e qartë se cili nga aleatët e Kievit është gati të dërgojë avionë perëndimorë në Ukrainë.

By vull