Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Zero yje: Jeta juaj është në rrezik në këtë makinë elektrike - Koha News
Zero yje: Jeta juaj është në rrezik në këtë makinë elektrike 1

Edhe pse gjiganti gjerman qëndron pas këtij modeli, është një makinë në të cilën siguria nuk është lart në listën e prioriteteve. Emri i saj është “JAC E10x”, dhe është në ofertën e kompanisë “Sehol”, e cila u krijua në vitin 2018 si projekt i përbashkët i “SEAT” dhe “JAC Volkswagen Automotive”. Makina elektrike kineze është prezantuar vitin e kaluar, ndërsa tani ka mbërritur për testim në “Latin NCAP”.

By vull