Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Zëvendëskryeshefi i SPB ligjëron në shkollat fillore dhe të mesme në Kumanovë në fushatën: “Drogë jo, sport po" - Koha News
Zëvendëskryeshefi i SPB ligjëron në shkollat fillore dhe të mesme në Kumanovë në fushatën: “Drogë jo, sport po" 9

Zëvendëskryeshefi i SPB Kumanovë filloi aktivitetet në shkollat fillore dhe të mesme në Kumanovë me moton: “DROGË JO, SPORT PO”!.

Sot së bashku me Kryetarin e Komunës së Likovës z.Erkan Arifi dhe departamentin e preventivës në kuader të SPB Kumanovë vazhduam fushatën “DROGË JO, SPORT PO”!

Mirënjohje për udhëheqësit e shkollave që morën pjesë në kët fushatë dhe për nderë të nxënësve organizuam turne në futboll të vogël.

I njejti informon se aktivitetet do të vazhdojnë si në planin preventiv po ashtu edhe atë represiv.

Zëvendëskryeshefi i SPB ligjëron në shkollat fillore dhe të mesme në Kumanovë në fushatën: “Drogë jo, sport po" 10Zëvendëskryeshefi i SPB ligjëron në shkollat fillore dhe të mesme në Kumanovë në fushatën: “Drogë jo, sport po" 11Zëvendëskryeshefi i SPB ligjëron në shkollat fillore dhe të mesme në Kumanovë në fushatën: “Drogë jo, sport po" 12Zëvendëskryeshefi i SPB ligjëron në shkollat fillore dhe të mesme në Kumanovë në fushatën: “Drogë jo, sport po" 13